Joulz

Als een spin op het web aan het werk voor Joulz

Joulz biedt een compleet pakket: van advies en engineering, van ontwerp tot aanleg en beheer van energie-infrastructuren (kabel- en leidingnetten). Voornamelijk voor landelijke, regionale en private netbeheerders en marktpartijen in de segmenten wegbeheerders, industrie en utiliteitsbouw. Creative Skills verzorgt al sinds 2009 online-diensten voor Joulz op het gebied van webontwikkeling en webapplicaties. Projecten: o.a. nieuwe website, digitale nieuwsbrieven.

 

 

joulz home


www.joulz.nl, webpagina: home.

 

 

 

joulz website


www.joulz.nl, webpagina's: uw Referenties en Referentie detail - Zonnepark Ouddorp.

 

 

 

joulz responsive

De website van Joulz.nl is responsive en dus uitermate geschikt voor mobiele devices zoals tablet en smartphones.

 

 

 

 

joulz werkenbij

 

Werken bij Joulz

Voor het 'Werken bij' gedeelte van de website hebben wij naast het ontwerp en de uitwerking van de layout ook de koppeling verzorgt met het bestaande CRM pakket peoplexs (talentsoft). De vacatures in het CRM worden via een webservice ingelezen op de website. De vacatures zijn filterbaar en een kandidaat kan zich direct online aanmelden. De aanmelding wordt vervolgens automatisch ingeschoten in peoplexs.

 

 

joulz werkenbij


www.joulz.nl, webpagina's: vacature overzicht en vacature detail.

X Creative Skills

Op zoek naar een communicatiebureau dat sterk is in online en offline communicatie voor zowel strategische als creatieve oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Creative Skills
Veerdijk 42 r, 1531 MS Wormer
T. +31 75 647 69 40

© 2015-2017 Creative Skills.